Astelpaju-toorjuustukreemiga beseetort

Selle blogi esimese postituse puhul on igati sobilik kostitada teid ühe maitsva ja äärmiselt lihtsa koogiga. Tort ise valmis tegelikult juba ammu – möödunud emadepäevaks Õhtulehele (mai 2014). Kuna vaja oli nii lihtsat torti, et ka lapsed saaksid käe kreemiseks ja ninaotsa vahuseks, siis saigi retsept nii komponentidelt kui valmistamisõpetuselt üsna lühike. Ja ega isadepäevgi enam kaugel ole! Maiasmokkadest issidele sobib see tort samuti suurepäraselt. Pane aga pisipere ritta, jaga ülesanded kätte ja vähem kui poole tunniga on tort valmis.
Sul läheb vaja:
2 valmis beseepõhja
400 g maitsestamata toorjuustu
200 g vahukoort
100 ml suhkrut
200 ml astelpaju marju kreemi sisse + 1 peotäis tordi vahele
60 g erivärvilisi beseeküpsiseid
1. Pane toorjuust kaussi ja mikserda korraks läbi. Lisa suhkur ja marjad ning mikserda ühtlaseks. Lisa ka vahukoor ning vahusta kohevaks kreemiks.
2. Määri pool toorjuustukreemist esimesele põhjale. Puista peale peotäis marju. Kata kreem teise beseepõhjaga.

3. Määri peale ülejäänud kreem. Kaunista tort erivärviliste beseeküpsiste ja marjadega.