Brauni rummi ja rosinatega

Pille tegi pilti

brauni rummi ja rosinatega

1 dl rummi
100 gr rosinaid
2 spl (vahtra) vms tumedat siirupit
400 gr tumedat shokolaadi, tükeldatuna
200 gr jahu
2 tl küpsetuspulbrit
150 gr suhkrut
25 gr mõrudat kakaopulbrit
2 muna
2 dl piima
125 gr sulatatud võid
1 tl vanilliekstrakti

pane ahi 160 kraadile. lase rumm ja rosinad keema, lisa siirup ning pool shokolaadist. sega kuni sulamiseni. pane jahu, küpsetuspulber, suhkur, kakaopulber, munad, piim, sulatet või, ülejäänud shokolaaditükid ja rummi-rosina segu kaussi ja (mikserda köögikombainis;) sega segi. vooderda vorm küpsetuspaberiga, vala 20×30 cm vormi ja küpseta u 20 minutit. lase jahtuda.