Caesari salati vrapp

Kui eelmisel nädalal õues suurepärased ilmad olid, siis oli tegemisi nii palju, et söögitegemine tahtis sootuks ununeda. Päikeseliste ilmadega püüad ju päeva maksimaalselt ära kasutada ning seetõttu ei leia ka söögitegemise jaoks väga palju aega. Just sellistel juhtudel tulevad viimastel aegadel minu jaoks appi erinevad vrapid. Kellele see ei maitseks?! Laotad tortiljadele miskit head ja paremat, keerad selle kiirelt rulli ning voilaaa – maitsev lõunasöök ongi valmis. Pisut siin blogis ringi sorades avastasin, et olen viimasel ajal erinevaid vrapiretsepte oma blogis päris mitu korda jaganud (tortiljapirukas kanaga, kodujuustu-suitsukanavrapp), aga ega küll-küllale liiga ning siit tuleb üks retsept veel. Seekord on peateemaks vana tuttav Caesari salat, mis tortilja vahele maitsvalt ära eksib.
PS! Siin retseptis saad edukalt kasutada ära grillimisest järgijäänud liha!

8 suitsupeekoniviilu
2 peotäit hakitud Rooma salatit või jääsalatit
3 sl riivitud parmesani
6 kirsstomatit
150 g grillitud linnuliha
2 sl Caesari salatikastet
soola, pipart, suhkrut
3 tortiljat

Prae peekoniviilud pannil krõbedaks ning haki seejärel ribadeks. Sega kokku peekoniribad, roheline salat, parmesan, neljaks lõigatud kirsstomatid ja tükeldatud linnuliha. Lisa kaste ning sega see salatikomponentidega ilusti kokku. Maitsesta soola, pipra ja suhkruga. Jaota salatisegu kolmele tortiljale ning keera need seejärel korralikult rulli.