Gnocchi-vorm spinati, šampinjonide ja ricottaga

Neljale:

500 g pakk värskeid gnocchi’sid
250 g pruune šampinjone, poolitatud
2 sl oliiviõli
100 g värsket spinatit
400 g ricottat
1,5 dl piima
1 väike küüs küüslauku, soovi korral
soola
musta pipart

Poolita šampinjonid ja prae need oliiviõlis hakitud küüslauguga kuldseks. Maitsesta kergelt soola -pipraga. Jahuta.
Pese ja nõruta spinat ning kuumuta pannil, kuni spinati “närbumiseni”. Loputa kiiresti külma vee all ja suru kuivaks. Haki väiksemaks.
Sega kausis ricotta piimaga, lisa spinat ja seened. Sega läbi, maitsesta soola-pipraga.
Lase soolaga maitsestatud vesi keema, lisa gnocchi ja keeda, kuni klimbid veepinnale kerkivad (3-4 minutit), kurna.
Sega gnocchi ettevaatlikult ricotta-spinati-seeneseguga ja vala võitatud ahjuvormi. Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 20-25 minutit.
Serveeri mõne rohelise salatiga, kuhu on lisatud ka tomatit.

Allikas: mugandatud Delicious Magazine