Imemaitsev šokolaadibrownie

Vahest on hea end tükikese tummise šokolaadikoogiga premeerida. Seesama brownie retsept on üks hea eeskuju tõeliselt šokolaadisest, tummisest ja parajalt niisketäidisega šokolaadiahvatlusest. Ja üllatus-üllatus – see retsept valmib nii lihtsalt, et sobib valmistamiseks ka siis, kui ootamatult magusaisu peale tuleb. Kui sul sügavkülmas leidub veel pisut jäätist, siis oleks eriti hea, sest külma vanillijäätisega on tükike seda šokolaadikooki parim. Kui jäätist aga ei leidu, siis valmista endale üks tassike head kanget kohvi:)
Retsepti ilmus ka ajakirjas Naisteleht (10.02)

150 g võid
125 g tumedat šokolaadi
2 dl suhkrut
2 muna
2 sl jahu
0,25 tl soola

Pane tükeldatud või ja šokolaaditükid kaussi ning sulata need vesivannis ühtlaseks massiks. Seejärel sega sulanud segu läbi ning lase 5 minutit jahtuda. Lisa segades juurde suhkur. Vahusta munad kergelt läbi ning lisa koos ülejäänud ainetega šokolaadimassi. Sega kergelt ning vala tainas küpsetuspaberiga vooderdatud koogivormi (24×18 cm). Küpseta 170 kraadi juures 30 minutit.