Kanaburger kukeseentega

See on üks imehea ja toekas kanaburger kukeseente ja praetud köögiviljadega. Kui esmapilgul tundub, et koostisainete nimekiri on pikk ja selle valmistamine aega nõudev, siis tegelikult nii see pole. Kõik koostisained valmivad väga kiirelt ja burgeri kokku panemisel tee nii nagu hing ihkab, maitseelamus sellest ei muutu!
Muide seda ahvatlevat burgerit sobib ka lõunaks tööle võtta!
2 väikest ciabattat
1 Rannamõisa broilerifilee
peotäis kukeseeni
15 g või
1 sl oliiviõli
1 küüslauguküüs
6 väikest lillkapsa õisikut
0,5 porgandit
4 viilu feta juustu
4 frillise salati lehte
4 kirsstomatit
2 muna
sool/pipar
Puhasta seened, prae või ja õli segus, lisa juurde küüslauk ning maitsesta soola ja pipraga. Pane seened paberrätikule rasvast nõrguma. Koori porgand ja lõika sellest õhukesed ribad. Puhasta lillkapsa õisikud. Kuumuta oliiviõlis porgandi ribad ja lillkapsa õisikud ning maitsesta soolaga, pane samuti paberrätikule nõrguma.
Pruunista pannil broilerifilee igast küljest, maitsesta soola ja pipraga ning keera kuumus madalaks ja küpseta valmimiseni.
Lõika ciabattad pikuti pooleks ja rösti ahjus kuldseks.  Hõõru ciabattad küüslauguga kokku ja piserda oliiviõliga üle.
Valmista munadest härjasilmad ja maitsesta soola ning pipraga.
Nüüd on aeg burger kokku laduda. Järjekord nägi välja siis nii: 1.Ciabatta poolik 2. frillise salati lehed 3. broilerifileest lõigatud õhukesed viilud 4. feta juust  5. poolitatud tomatid 6. härjasilm
7. praetud köögiviljad ja seened 8. ciabatta pooliku pealmine osa.
Head isu!