Killuke nostalgiat – maasikapiim kamaga

Oma eilses postituses lubasin, et sel nädalal saab siin blogis olema korralik maasikaretseptide ralli, nii ongi. Täna postitan retsepti ühest oma suvisest lemmikust, millest õhkub kuhjaga nostalgilisust! Paljudele vist ei vaja tutvustamist maasikapiim, mis oma magusa ja maheda olemusegahetkega suvest suve teeb. Tutvustamist see ei vaja, küll aga on vahel hea meeldetuletada nostalgilisi lapsepõlvemaitseid. Millal Teie viimati kahvliga purustatud maasikaid koos piimaga nautisite? Ühesõnaga on üks minu lemmikretsepte alljärgnev, maasikatele ja piimale seltsiks veel kondenspiim, kardemon, kama ja Kreeka jogurt. Nautigem!
neljale 

300 g maasikaid
50-60 g kondenspiima
paar näpuotsatäit kardemoni
150 g Kreeka jogurtit
4 dl piima
2 sl kamajahu

Purusta maasikad kondenspiima ja kardemoniga püreeks. Sega juurde Kreeka jogurt ning lisa piim. Kõige viimasena lisa segades juurde kamajahu. Söö koheselt või lase pisut külmkapis sel maitseid koguda ja pakseneda!