Kõrvitsa-toorjuustumuffinid

Mõnusad muffinid, mis kadusid laualt ülikiirelt. Vanem poeg teatas, et need muffinid peavad olema laual ka tema sünnipäeval veebruaris :)

12 tükki:

Täidis:
150 g toasooja maitsestamata toorjuustu
1,25 dl tuhksuhkrut
Tainas:
3,75 dl jahu
0,5 tl soodat
1,5 tl jahvatatud kaneeli
0,5 tl riivitud muskaatpähklit
0,5 tl jahvatatud nelki
0,5 tl ingveripulbrit
0,25 tl jahvatatud vürtspipart
0,5 tl soola
2 suurt muna
2 dl suhkrut
2,5 dl kõrvitsapüreed
1,5 dl õli
Vahusta toorjuust tuhksuhkruga, tõsta kõrvale.
Vahusta munad suhkruga, lisa õli ja kõrvitsapüree.
Sega omavahel jahu ja vürtsid, sool ja sooda ning sega ettevaatlikult munavahu juurde.
Tõsta igasse muffinivormi umbes 1-1,5 sl tainast, nii et kataks vormi põhja. Tõsta umbes 2 tl täidist ning siis jälle tainast, kattes täielikult täidise. Tainast on üsna palju, nii et vormid on ääreni täidetud.
Küpseta muffineid 180-kraadises ahjus 25-30 minutit.
Allikas: mugandatud Fake Ginger’i lehelt