Kukeseened polentaga

Kogus kahele:

  • 1 dl polentat
  • 4 dl puljongit
  • 1 küüslauguküüs (võimaluse korral värsket)
  • kukeseeni
  • võid
  • rosmariini (võimaluse korral värsket)

Kindlasti tasub lugeda polenta pakendil olevaid soovitusi, kuna erinevate polentade puhul võib vedeliku kogus erineda.
Lase puljong keema ning lisa polenta, keeda u. 20-30 minutit pidevalt segades, polenta peaks jääma nii vedel, et seda on võimalik segada. Kui segu tundub liiga paks või hakkab tükki minema, lisa puljongit.
Maitsesta polenta vajadusel soola ja pipraga, lisada võib ka juustu.
Teisel pannil sulata tükk võid, lisa hakitud küüslauk, veidi rosmariini ning kukeseened. Prae u. 5-7 minutit, kuni kukeseened on valmis.
Serveeri kuuma polentat koos kukeseentega.