Lapsepõlve kakao-hapukoorekreem suviste marjadega

See on üks äärmiselt lihtne ja kiire nõuka-aegne magustoit, mida sai lapsena päris sageli magusaisu rahuldamiseks kokku segatud. Suviste marjade (magusad maasikad, imelised vaarikad, metsast korjatud mustikad) lisandiks on see kreem suurepärane, kuna laseb marjadel endal särada ja samas valmib vaid loetud minutitega. Ideaalne ka maakodus kiirelt valmistamiseks või ootamatutele külalistele pakkumiseks ;-)
Retsepti selleks ju õigupoolest vaja ei lähe, aga panen igaks juhuks kirja, kuidas ma kreemi teen – ehk on kellelegi abiks. Olen kasutanud tavalist rasvast hapukoort, aga seda saab valmistada vabalt ka laktoosivaba hapukoorega (TERE laktoosivaba hapukoor 1 pakk 300 g), mille rasvasisaldus on samuti 20%, kuid sel juhul jääb kreem vedelam (alumisel fotol), aga maitse on sama hea:)

Vaja läheb:
300 g hapukoort (võib-olla ka laktoosivaba)
3 sl suhkrut (eriti hästi sobib siia kakaomaitseline tuhksuhkur)
2 sl naturaalset (toor)kakaopulbrit

Aseta hapukoor kaussi. Tuhksuhkur ja kakaopulber oleks hea lisada läbi sõela, et tükke ei jääks. Sega kreem visplit kasutades ühtlaseks (kui kasutad tavalist suhkrut, siis sega, kuni suhkur lahustub) ja naudi värskete marjadega.