Magushapu kana ja värsked muljed

Magushaput kana tegime kokakoolis Koh Phanganil ja selleks läheb vaja:

400 g kanafileed

pool sibulat
200 g ananassi
suur porgand
pool kurki
2 tomatit
2 küüsluaguküünt
1 tšillipipar
mõned rohelise sibula varred
2 sl ketšupit
2 sl sojakastet
1 sl pruuni suhkrut
1 sl kalakastet
1 sl austrikastet
soola
Haki küüslauk peeneks, lõika kanafileest õhukesed viilud, porgandist peened ribad, tomat sektoriteks,  sibul sektoriteks ja sektorid pooleks, kooritud kurk pooleks ja seejärel lõika peened viilud, lõika rohelisest sibulast u 2 cm jupid, ananassist u 1-2 cm suurused tükid ning tšillipiprast õhukesed diagonaalsed viilud.
Kuumuta pannil õli ning prae selles hakitud küüslauku ja sibulatükke mõned minutid, kuni tunned nende aroomi. Lisa kanafilee ja tšilli ning prae pidevalt segades edasi, kuni kanafilee pealispind on valgeks muutunud. Lisa soja-, kala- ja austrikaste ning prae edasi. Lisa kurk, ananass ja tomat ning maitsesta ketšupi ja suhkruga. Suurenda kuumust, prae pidevalt segades mõned minutid, lisa roheline sibul, prae veel natukene ja keera kuumus kinni. Maitsesta vajadusel soolaga. Naudi koos riisiga.