Sidruni-kookosküpsised riisijahuga

Need on ühed muredad, gluteenivabad küpsised, kus kõige suurema au võtab endale sidrun! Valmivad kiirelt ja maitsevad mõnusalt.

Riisijahuga küpsetades tasuks silmas pidada, et see imab palju niiskust, seega tuleks liigse murenemise vältimiseks rohkem vedelikku kasutada.

Retsept ilmus ka värskes Toit&Trend märtsi-aprilli numbris.

Kogus: ca 25 tk

Vaja läheb:

300 g riisijahu
75 g kookoshelbeid
2 tl vanillisuhkrut
2 tl küpsetuspulbrit
125 g võid
1 muna
100 g suhkrut

1 sidrun

Vahusta toasoe või muna ja suhkruga. Sega jahu, kookoshelbed, küpsetuspulber, sool ja vanillisuhkur. Riivi sidrunilt kollase koore osa. Sega võivahu hulka jahusegu ja sidrunikoor. Vormi käte vahel väikesed pätsikesed ja aseta need küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 160 kraadi juures 8-10 minutit.

PS! Kui Sa teed neid küpsiseid, siis ära unusta pilti teha ja hashtagiga #koogikontor ära märkida. Mul oleks hea meel, kui näeksin, mida Sa valmistanud oled!