Šokolaadisüdamed

Umbes 20-22 tükki:
  • 150 g toasooja võid
  • 1 dl suhkrut
  • 1 muna
  • 1 tl vanillisuhkrut
  • 0,5 tl ingverit
  • 4 dl jahu
Täidis:
  • apelsinimoosi -umbes 0,5 dl
Kate:
  • umbes 100 g tumedat šokolaadi
  • Kreeka pähkleid
 Vahusta pehme või suhkruga, lisa edasi vahustades munad. Sega jahu vanillisuhkru ja ingveriga ja lisa siis tainale. Sega kiiresti tainaks. Kata tainapall toidukilega ja pane 30 minutiks külma.
Rulli tainas õhukeseks ( 3mm) paksuseks plaadiks ja vormi südamekujulise küpsisevormiga küpsiseid.
Küpseta 200-kraadises ahjus 7-10 minutit.
Jahtunud küpsised ühenda apelsinimoosiga ja kata pealt vesivannis sulatatud sokolaadiga.Kaunista Kreeka pähkli poolikuga.
Allikas: veidi mugandatud Soome ajakirjandusest