Tai sealiha stir-fry munanuudlitega

 

Kahele-kolmele:

  • 300-400 g taist sealiha
  • 1 punane tšilli (+1 serveerimiseks)
  • 2-3 küüslauguküünt
  • pool potti värsket koriandrit
  • 3 cm suurune tükk värsket ingverit
  • 1 spl oliivõli
  • 1 tl suhkur
  • 1 laim
  • 2 spl kalakastet
  • 6-8 rohelist sibulat
  • 1 spl tumedat sojakastet
  • munanuudleid

Lõika liha u. 0,5 cm läbimõõduga viiludeks.
Purusta köögikombainis tšillikaun, küüslauk, koriander ja suhkur peeneks.
Lisa segule poole laimi mahl ja kalakaste.
Kalla kaste lihaviiludele ja sega korralikult.
Kuumuta pannil 1 spl oliivõli. Lisa pannile peeneks hakitud ingver ja roheline sibul ning kuumuta u. minut.
Lisa lihaviilud ja sojakaste ning woki, kuni liha on küps. Maitsesta pipraga.
Samal ajal, kui liha valmib, valmista munanuudlid vastavalt juhistele. Üldiselt võtab see aega u. 3-5 minutit.
Serveeri koos laimiviilu, tükeldatud rohelise sibula ja tšilliviiludega.