Wrapid lepasuitsutatud fileerulli ja mungoa idanditega

Täna meisterdame kiiresti valmiva ja tervisliku ampsu. Wrapid on mõnusad nii lõunaks kui ka õhtuooteks. Tore on ka see, et nende valmistamine nõuab vähest ajakulu. Kindlasti on neid mugav karbiga tööle või kooli kaasa võtta või siis hoopis piknikukorvi panna. Lisaks tervislikule ja toitvale kanalihale, sisaldavad need wrapid ka kuhjaga idandeid, mis on väga vitamiinirikkad. Vaja läheb: 4 tortillat 200 g Talleggi lepasuitsutatud fileerulli 150 g mungoa idandeid 70 g juustu Määre: 150 g maitsestamata toorjuustu 2 Talleggi tervisemuna 1 tl sinepit 1 tl soola Soovi korral:serveerimiseks palsamikreemi

Esmalt pane munad 10 minutiks keema. Samal ajal haki sink kuubikuteks ning riivi juust jämeda riiviga. Määrde jaoks pane blenderisse toorjuust, keedetud munad, sinep ja sool ning töötle seni, kuni tekib ühtlane kreemjas mass. Seejärel pane iga tortilla peale ühtlase kihina muna-toorjuustu määret, seejärel lisa singikuubikud ja viimasena mungoa idandid. Keera tortillad kas wrapi kombel kokku või keera rulli ning lõika diagonaalis väiksemateks tükkideks. Tükid kinnita võileivatikkudega. Soovi korral nirista enne serveerimist peale palsamikreemi.