Arbuusi-vetikasalat seemnetega

Väga huvitav ja teistmoodi salat. Tunnistan ausalt, vetikad on minu jaoks veel liialt harjumatu maitse. Aga selles salatis võisin ma neid süüa küll. Kasulikud pidid ju ka olema :) Edaspidi proovin vetikaid lõhe ja sushiga koos- usun, et võiksid sobida.

Kahele

  • 500 ml arbuusikuubikuid, seemnetest puhastatud
  • 50 g vetikaid (saadud viiest grammist kuivatatud vetikatest, ostsin Umami poest)
  • 1 tl sojakastet
  • 1 tl seesamiõli
  • 1 tl ingverisiirupit
  • 3 sl seemnesegu (kõrvitsa-, chia ja seesamiseemned)

Valmistasin vetikad pakil toodud juhise järgi. Maitsestasin sojakastme, õli ja siirupiga.
Röstisin seemneid kuival pannil minutikese.

Jaotasin arbuusikuubikud taldrikutele, tõstsin peale vetikad. Puistasin üle seemnetega ning serveerisin.