Banaanipannkoogid

Pühapäevahommikud on ju teada-tuntud pannkoogihommikud! Miks mitte proovida klassikaliste pannkookide asemel hoopis sellist, veidi tervislikumat varianti, milles pole kasutatud ei nisujahu, piima ega suhkrut. Samas maitsevad nii mõnusalt ja valmivad vaid mõne hetkega!
Neid pannkooke saad valmistada täiesti ilma suhkruta, sest banaan teeb koogid piisavalt magusaks. Lisaks on need veel nii kohevad ja pehmed. Sobivad hästi pikkade nädalavahetuste hommikute kaaslaseks!
Sellest kogusest tuleb ca 10 väiksemat pannkooki
Vaja läheb:
2 banaani
2 muna
3 spl kaerajahu
0,5 tl küpsetuspulbrit
praadimiseks kookosõli
Serveerimiseks:
mett
kookoslaaste/kookoshelbeid vms
Tee nii:
 Püreesta banaan ja vahusta banaanipüree hulka munad. Sega kaerajahu eelnevalt küpsetuspulbriga ja lisa siis teiste ainete hulka. Sega ühtlaseks tainaks ja prae kuumal pannil väikesed pannkoogid.

PS! Kui Sa teed neid pannkooke, siis ära unusta pilti teha ja #koogikontor ära märkida. Mul oleks jubehea meel, kui näeksin, mida Sa valmistanud oled!