Cointreau-viigimari tumedas šokolaadis ja matcha-martsipan valges šokolaadis
Miks mitte teha komme suvistele peolaudadele või piknikule kaasa- ei pea lõikama ega vaja spetsiaalset taldrikut serveerimiseks.
Cointreau-viigimari tumedas šokolaadis
- Kuivatatud viigimarju
- Cointraud
- Tumedat šokolaadi
- Kaunistuseks maasika marjakrõpse
Lõika kuivatatud viigimari väiksemateks tükkideks. Pane tükid vähemalt 4ks tunniks või üleöö Cointreau sisse likku. Nõruta tükid kuivaks ja kasta sulatatud šokolaadi sisse ja seejärel küpsetuspaberile tahenema. Peale puista purustatud maasikakrõpsu tükke.
Matcha martsipan valges šokolaadis
- Martipani (mulle meeldib Odnese martsipan, mis pole nii magus ja sisaldab rohkem mandlit)
- Matcha pulbrit
- Valget šokolaadi
Lisa martsipanile ettevaatlikult matchat ja mudi läbi. Maitse vahepeal kas on vaja pulbrit lisada. Maitse peab olema meeldivalt rohelise-teene, aga mitte kibe. Kogust on raske anda sest kõik sõltub matchast ja martsipanist. Värv jääb igatahes vahva heleroheline. veereta pallid ja kasta sulatatud valge šokolaadi sisse kuni pallid on kenasti kaetud. Pisut paksem vedel šokolaad on kastmiseks parem. Aseta küpsetuspaberile ja riputa õige pisut matchat peale.