Datlitrühvlid
http://laualamp.wordpress.com/2014/02/18/martsikassid-veebruaris-ja-datlitruhvlid/
Originaalretsept – Food Loves Writing, natuke kohandasin
- 260-300 g seemneteta datleid
- 4 sl kakaod
- 2 sl kookosõli
- peotäis tumedat šokolaad
- kakaod milles veeretada, või mingit pähklipudi, kookoshelbeid
- sisse võib ka midagi panna, ma panin külmutatud mustsõstraid
- Pane datlid likku, soovitatud on 30 minutiks aga ma arvan, et võiks kauem. Ma kavatsen järgmine kord suisa üleöö hoida, püreestamine lihtsalt peaks siis kergemaks minema. Mina paningi lihtsalt vett juurde, sest kannmikseris ei allu see segu hästi dressuurile.
- Kurna vesi ära ning pane datlid blenderisse ja püreesta
- Lisa kakaopulber ja kookosõli, sega ühtlaseks
- Viimasena lisa šokolaad ja lase jälle ühtlaseks
- Veereta pallid, neid omakorda veereta misiganes selleks valisid