Festivalijärgne sašlõkisupp

Rabarock edukalt seljataga, muusika kuulatud, telk jälle kokku pakitud. Organism nõuab peale sellist üritust aga vürtsikat suppi. Antud juhul segasin kokku mis kätte puutus ja maitse oli piisavalt hea et soovitada ka teistele õrna organismiga muusikasõpradele.
Vaja läheb:
  • kilo sašlõkki
  • kaks sibulat
  • pea küüslauku
  • kaks porgandit
  • neli kartulit
  • purk kooritud tomateid
  • purk kikerherneid
  • purk rohelisi oliive
  • purk musti oliive
  • rohelist sibulat
  • hapuoblikaid
  • paprikapulbrit
  • tšillihelbeid
  • jahvatatud vürtsköömenit
  • terapipart
  • loorberit
Aja potis õli kuumaks ja prae suupärasteks tükkideks lõigatud sašlõkk kuldseks. Lisa küüslauk, sibul, porgand ja kõik maitseained ning prae koos lihaga läbi. Lisa keeva vett ja kõik ülejäänud komponendid välja arvatud oblikad ja keeda. Võta pott tulelt ja lisa oblikad. Lase pisut tõmmata. Serveeri rohelise sibula ja hapukoorega. Valmis. Muusikasoovituseks Rabarockil ülihea etteaste teinud Winny Puhhi Peegelpõrand.