Hangersteik

sattusin mina ükskord Liivimaa Lihaveise telki Viimsi taluturul, ja murdsin oma vannet Saaremaa Lihatööstusele;) sattusin nii õhinasse, et karp kookidegagi maha jäi (kes teab, see teab;) noja siis suurest kurbtusest sai see hanger steak kohe ära tehtudki. eks ta üks vähemtuntud ja kelmeline tükk ole, aga Mari-Liis on siin juba kirjeldanud, kuidas taoliste esmapilgul “söödamatutena” tunduvate lihatükkidega tuleb ringi käia. ühesõnaga – mina panin ta ööpäevaks soola-timutipipraga “kuivmarinaadi”, võtsin pool tunnikest varem toatemperatuurile, lasin grillpanni kuumaks, 2-3 minutit kummaltki poolt, siis lasin “lihal rahuneda” ja lõikasin viiludeks. peale piserdasin oliivõli. oli ikka hea küll!