Hurmaa-salsa

Meil läheb siin ühe pimedamaks ja külmemaks, põrutaks korraks õige eksootikasse? Vürtsine salsa, kus sees päikseliselt oranž ja magus hurmaa, on mõnus nii maisikrõpsude kõrvale kui ka wrappide sisse rullida ning hea kiire maitsetäiustaja praelisandina.

Ideaalne veel ka selle-poolest, et kui koju on jõudnud mitte kõige küpsem hurmaa, siis seal saab selle ilusti ära kasutada, kuigi hurmaad on väga edukad järelküpsejad.
Mõnus kausitäis:
  • 1 hurmaa
  • 1 pikk kurk
  • 3 kobartomatit
  • pool punast sibulat
  • tšilli
  • punt koriandrit
  • 1 laimi maht
  • soola
Eemalda kurgilt ja tomatitelt seemneosa ja lõika kuubikuteks, sama tee hurmaaga, koorida ei ole vaja. Haki peeneks sibul ja tšilli ning tükelda avokaado. Sega kausis kokku, maitsesta soola, laimimahla ja hakitud koriandriga. Säilib külmas päeva jagu.
 Ja kui kutsuks nüüd sõbrad külla, vaataks miski huvitava filmi ja teeks kõik koos mõned head tacod?
Selleks vajad korraliku koguse hurmaa-salsat, mõnusalt krõmpsuvat jääsalatit, meelepärast liha – olgu selleks tšilliga praetud hakkliha, kergelt roosakas veisefilee või lihtne kanafilee, hurmaa-salsa täiustab neid kõiki.
Valmista ette liha, haki jääsalat peeneks, kuhja kaussi hurmaa-salsa ja vii osistena lauda – nii saab igaüks endale just meelepärase maitsekombo kokku laduda, lisaks koos tegemise rõõm ja muidugi maitse-elamus!