Imeline röstitud toortatar!

Olete Te endal diagnoosinud pähklite sõltuvuse? Kui jah, siis nüüd on aeg see sõltuvus hoopis kõmpsuva toortatra vastu vahetada. Tõepoolest, pannil röstitud toortatar on lihtsalt imeline! Sööminegi kulgeb samamoodi nagu pähklitelgi – võtad ühe ning seejärel lõpetad alles siis, kui terve kauss on tühi. Äärmiselt mõnus ja maitsev leid, pealegi valmib see imelihtsalt!
Kui tavaliselt panen neid pisikese kausiga lauale lihtsalt niisama näksimiseks, siis tegelikult võib röstitud toortatart igasugusetele salatitele peale puistata. Röstitud peedisalati või kitsejuustuga koosluses sõbruneb toortatar näiteks vägagi hästi;) Mis see aga on? Kerge pähklise maitse ja roheka tooniga toortatar on ikka tatar, millelt on aga eemaldatud kestad kuivkoorimisega. See tähendab, et tatart ei ole kuumutatud ning tänu sellele on säilinud rohkem kasulikke aineid. Toortatra leiate mahepoodidest!
1-2 tl võid + pisut õli
paar korralikku peotäit toortatart
soola

Sulata pannil või ja õli. Seejärel lisa pannile toortatar (niipalju, et kogu pann oleks korralikult kaetud). Kuumuta keskmisel kuumusel toortatart seni, kuni see juba kergelt kuldse jume omandab, ise ära unusta aeg-ajalt segada. Seejärel maitsesta kergelt soolaga.