Kana biryani

  • 250g basmati riisi
  • 15 g võid
  • oliivõli
  • 2 viilutatud sibulat
  • 2 küüslauguküünt
  • 3 loorberilehte
  • 1 kaneelipulk
  • 1 tl tšillihelbeid
  • 300g kanafileed või kintsuliha
  • 50g rosinaid
  • 600 ml kanapuljongit
  • 4 tl punast karripastat
  • koriandrit või basiilikut

Lisa pannile või ja veidi oliivõli, et või kõrbema ei läheks. Küpseta viilutatud sibulat koos tükeldatud küüslaugu, loorberilehtede, kaneelipulga ja tšillihelvestega u. 8-10 minutit aeg-ajalt segades.
Lisa tükeldatud kanafilee ja karripasta ning küpseta kergelt segades u. 10 minutit.
Lisa pannile riis, rosinad ning puljong.
Pane pannile kaas peale ja küpseta kuni riis on valmis – aeg-ajalt segades.
Lisa tükeldatud koriandrit või basiilikut.