Karamelliseeritud mandlid

Need mandlid on lihtsalt imelised, juba ainuüksi Natty mandlid on nii head, et nende söömisest võib sõltuvusse jääda. Mina valmistasin nendest karamelliseeritud mandleid, see karamell on väga sarnane Daimi šokolaadi karamellile, mis teeb selle eriti heaks. Karamelli valmistamisel tuleks pingsalt jälgida karamelliseerumise protsessi, et põhja ei kõrbeks. Muud sellest retseptis väga keerulist pole.
Head katsetamist!

Glasuuritud Daimi mandlid:
300g suhkrut
70 g võid 82%
Meresoola (näpuotsaga)
250 g Natty mahedad mandleid

Karamelliseeri paksupõhjalises potis suhkur, lisa või ja meresool. Sega kuni saad ühtlase glasuuri.
Rösti ahjus mandleid 150 C juures 10 min. Seejärel lisa see glasuuri sisse, sega ühtlaseks.
Pane küpseptuspaber lauale ja vala karamelliseeritud mandlid küpsetuspaberi peale ning lase jahtuda, kuni nad hanguvad.
Kui karamelliseeritud mandlid on jahtunud, siis murra need väiksemaks.
Naudi!