Karrine köögivilja püreesupp
Vaja läheb:
550 g bataati
300 g muskaatkõrvitsat
200 g porgandit
1 liiter köögiviljapuljongit
100 g kookospiima (laktoosivaba) või Feta juustu
10 g punast panang karripastat
1 sl apelsini-kappari sinepit
1 väike sibul
100 g porrut
1 sl oliiviõli
Serveeri tšillihelveste ja röstitud kõrvitsaseemnetega
Puhasta ja tükelda köögiviljad. Vala poti põhja oliiviõli. Lisa tükeldatud sibul ja porru, kuumuta pisut ning vaja peale köögiviljapuljong. Lisa köögiviljad ning keeda 20-30 minutit, kuni köögiviljad on pehmed (keemisaeg sõltub tükeldatud köögiviljade suurusest). Lisa karripasta, sinep ja feta juust ning püreeri saumikseriga meelepäraseks tekstuurini. Maitsesta soovi korral vähese himaalaja soolaga. ning serveeri röstitud kõrvitsaseemnetega ning tšillihelvestega.