Kikerherned köögiviljadega

DSC_0041.NEF - Copy

Tõeliselt hea toit!

  • 3dl kikerherneid
  • 2 sibulat
  • 3-4 küüslauguküünt
  • 2 porgandit
  • 3spl tomatipastat
  • 1 paprika
  • 1 suvikõrvits
  • 2 tomatit
  • peotäis hakitud peterselli
  • 3-4 suurt peotäis mõned korrad läbi hakitud spinatit
  • soola
  • pipart

DSC_0036.NEF - Copy

Kikerherneid leotada ca 12h rohkes vees. Sibulad ja küüslauk praadida potipõhjas, lisada tomatipasta, porgand ning praadida veel veidi.  Kallata peale klaasitäis vett ja lisada leotatud kikerherned. Lasta haududa, lisada mõne aja pärast paprika ja suvikõrvits, veidi hiljem tomatid. Kui kikerherned on pehmed maitsestada soola ja pipraga. Spinat lisada koos peterselliga täiesti lõpus, peale seda pole mõtet enam hautada.

Kikerherneid võib enne ka keeta aga minu arvates piisab täiesti hautamisest, mulle ei meeldigi kui nad väga pehmed on.