Kohupiimakook Juubeli tordi pulbriga

niikaua, kui “hooaega” veel pole, kärab see “mittehooajaline” ka. ehk see, mis on alati moes. Juubeli tordi pulber. nii palju, kui on inimesi, on ka arvamusi (huvitav, kust ja mille puhul see nimi “juubeli”, kas mõni töövõit või mis. googel ei andnud muud vastust kuiet seda hakati tegema 1970ndatel).
1 pk Juubeli tordi pulbrit
150 gr võid
täidis:
tohletanud kooritud-viilutet õunu, mis enam mujale ei sobi
2 muna
1 pakk hapukoort
1 pakk kohupiima, seda torujat
peale võitükke
pane ahi 180 kraadile kuuma. näpi või ja Juubeli tordi pulber puruks. vooderda ahjuvorm küpsetuspaberiga. vahusta munad, hapukoor ja mascarpone. koori ja viiluta õunad, lisa eelnevasse. vala 2/3 purust vormi põhja, kata muna-hapukoore seguga. vala ühtlane kiht jahusegu peale, võid isegi näppudega sisse vajutada. pane võitükid peale ja küpseta u 45 minutit. lase täielikult jahtuda ja katsu ennast ablastamisega seni tagasi hoida. jessas kuidas tuli isu peale!!!