Kohustuslikud igahommikused kohvirituaalid. Lisaks üks jääkohv ja jäine šokolaadijook

Esmalt valmista šokolaadijoogi põhi. Selleks sega Monbana pulber tibakese kuuma veega. Vett peaks olema niipalju, et pulber ilusti ära lahustub. Jahuta joogi põhi toatemperatuurini ning lisa siis klaasi mündisiirupit, jääd ja vahustatud külma piima. Sega kergelt läbi ning serveeri kohe.

Samal moel saab valmistada ka jääkohvi, kuhu tuleb siis joogi põhjaks panna korralikult kange espressoshot. Meie kasutame loomulikult selleks puhuks Aeropressiga valmistatud ja korralikult kanget kohvi.

50 ml ehk korralik espresso shot Aeropressiga või muul moel valmistatud kohvi
soovi korral pruuni suhkrut
jääd
1,5 dl külma piimavahtu
Aseta klaasi põhja espresso. Jahuta veidi ja lisa siis klaasi jääd, soovi korral veidi pruuni suhkrut ja sinna peale kalla vahustatud külm piim.
Mõnusalt värskendav jook, mis aitab kuumal päeval nii värskendada kui ka parajalt ergutada. Eriti hästi sobib veidi loidu pealelõunasesse aega neil päevadel, kui päike käib kõrgelt ja oma soojusega veidi roiutama kipub.
NB! Hea uudis kõigile neile, kes endale Aeropressi soovivad soetada. Nimelt kestab veel jätkuvalt KAFO eripakkumine, kus kõigile Aeropessi ostjatele kingitakse kaasa pakk erikohvi. Täpsemalt infot saab SIIT ja Aeropressi müügikohtade info leiad SIIT.