Köögivili+filotaigen

 

...

Vaja on:

  • Pakk (450 g) filotaigent
  • 3-4 peotäit riivitud keedetud kartulit
  • 2 peotäit keedetud aeduba
  • 2,5 porgandit, ribastatud või riivitud
  • 1 väike sibul, hakitud
  • Maitsejärgi küüslauku, tšillit, soola ja pipart
  • Natuke muna, et mätsiks

Pane riivitud kartul ja hakitud aedoakaunad kaussi. Kuumuta pannil õli, prae sibulat, küüslauku ja tšillit natuke. Siis lisa porgand ja kui vaja u 0,5 dl vett. Hauta kuni porgand on veidi pehme, maitsesta soola ja pipraga ning lisa kartulile-oale. Lisa 1 muna ja sega läbi. See on täidis!

Edasi vormi sellest filotaigna abil (juhend on paki peal) imelised pirukad ja küpseta neid ahjus. Vabandust, mul on jube uni, ma ei jaksa pikemalt seletada. Kasuta tervet talupoja mõistust!