Köögiviljapada hakklihaga (paleo)
350 g kalkunihakkliha (rinnalihast või kintsulihast)
soola, pipart
200 g porgandit
200 g suvikõrvitsat
200 g seeni
1 sibul
200 g paprikat
2-3 tšillikaunu
400 g purustatud tomateid
kookosrasva või õli
Kuumuta pannil kookosrasv, lisa hakkliha ning prae pannil valmis. Maitsesta soola ja pipraga. Tõsta kõrvale. Tükelda porgand ja suvikõrvits peeneteks ribadeks, viiluta seened ja sibul õhukeseks. Tükelda paprika ja tšilli. Kuumuta pannil rasvaine ning lisa sibulaviilud ja porgandiribad. Minuti pärast lisa suvikõrvits, seened, paprika ja tšilli. Kuumuta keskmisel kuumusel mõned minutid, maitsesta soola ja pipraga. Seejärel lisa purustatud tomatid ning lase madalal kuumusel podiseda paar minutit. Kõige viimasena lisa segades juurde eelnevalt praetud hakkliha.