Kõrvitsa-datlikommid
See sügisene, vürtsikas maius meenutab oma olemuselt pisut fudge’i. Hea külmkappi varem valmis teha, et siis magusaisu korral oleks võtta.
Kõrvitsa-datlikommid
By Merilin
Portsjonit: 10-12
Valmistusaeg:30 min + 1 öö sügavkülmas
Koostisosad
- 400 g datleid (Selection by Rimi Juicy dates)
- 250 g maapähklivõid või mõne muu pähkli-/seemnevõid
- 125g kõrvitsapüreed
- 0,5 tl kaneeli
- 0,5 tl kardemoni
- 1/2 tl soola (kui pähklivõi pole soolane)
- 85 g tumedat šokolaadi
- vajadusel 2-4 tl kookosõli
Juhised
Eemalda datlitelt kivid.
Sulata šokolaad vesivannil ja jäta jahtuma.
Tõsta kõik koostisosad köögikombaini ja vala hulka ka sulašokolaad.
Töötle pehmeks massiks.
Vajadusel lisa kookosõli.
Suru saadud mass küpsetuspaberiga kaetud karpi ja hoia üleöö sügavkülmas.
Lõika nüüd maius kuubitukeks ja naudi.
Säilita kinnises karbis külmkapis.
PS! Kui Sa teed seda maiust, siis ära unusta pilti teha ja seda hashtagiga #koogikontor jagada. Mul oleks hea meel, kui näeksin, mida Sa valmistanud oled!
The post Kõrvitsa-datlikommid appeared first on KOOGIKONTOR | Merilin Siimpoeg toidublogi.