Kõrvitsa granola

Mõnusalt vürtsikas ja rikkalik kõrvitsa granola on toitev amps hommikusse, et mõnusalt päeva alustada. Maitse järgi võid lisada omal vabal valikul erinevaid kuivatatud puuvilju ja pähkleid ning seemneid. Retsept on ise kokku pandud, aga inspiratsiooni sain sellest ja sellest retseptist. Vaja läheb: 2,5 dl kaerahelbeid 4 tl pruuni suhkrut 1/2 tl kaneeli 1/4 tl muskaati 1/4 tl ingverit näpuotsatäis soola 40 g kuivatatud ananassi 40 g rosinaid 50 g hakitud sarapuupähkleid 2 sl õunamahla 6 sl kõrvitsapüreed Sega kokku kuivained, sega juurde omavahel segatud õunamahl ja kõrvitsapüree ning laota segu küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 170 kraadi juures aegajalt segades 20- 25 minutit. Valmis müslit naudi koos piima või jogurtiga. Vaata ka Nami- Nami kõrvitsateemalist kooskokkamist!