Krõbe ja krehvtine part
http://davahtaresidence.blogspot.com/2016/03/pardikoivad-eriti-kulmaks-ajaks.html
idee andis Donna Hay
1 spl sinepiseemneid
2 tl fenkoliseemneid
2 tl vürtskööment
1 tl meresoolahelbeid
purustatud musta pipart
4 pardikoiba
u 5 cm tükk ingverit
1 pea küüslauku
5 dl kanapuljongit
pane 1 spl sinepiseemneid, 2 tl fenkoliseemneid ja 2 tl vürtskööment pannile, kuumuta umbes 1 minut ja purusta uhmris. lisa sool ja pipar, sega läbi. kata pardikoivad seguga ja pane üleöö külmikusse. võta pardid u pool tundi enne ahjupanekut toatemperatuurile. pane ahi 200 kraadile sooja. võta malmpott, pane sinna sisse koivad ja lisa tükeldet ingver ja küüslauk ja kanapuljong ja pane u kaheks tunniks ahju. siis keera ahi 220 kraadile, võta kaas pealt ja küpseta veel natuke. kõrvale keeda riisi.