Lihtne ja võluv purgimaius – vaarika-sidrunikeeris

Eriti lihtne ja maitsev magustoit. Sobib nii argiõhtuks kui ka külaliste kostitamiseks.
Retsepti meisterdasin (koos teiste sama lihtsate dessertidega) ajakirja Naisteleht (juuli2022).

Kogus: 4
Valmistamisaeg: 10 min

200 g vaarikaid
5 tl suhkrut
1 sidruni riivitud koort
0,5 sidruni pressitud mahla
1 purk kookospiima
2 sl mett
näpuotsatäit soola
0,5 tl kurkumit
5 sl tšiiaseemneid

Püreesta
kahvliga vaarikad ja suhkur. Sega ülejäänud komponendid kokku. Jaota
nelja väiksemasse klaasi vaheldumisi vaarikapüree ja sidrunipuding.
Tõsta külmkappi maitsestuma vähemalt 15minutiks. Kaunista ja serveeri!