Lihtne maasika-šokolaaditort
Söö maasikaid nii palju kui jaksad ja kui üle jääb, tee nendest kooki ka! Kõige magusamad, kõige paremad kodumaised maasikad sobivad kaunistuseks absoluutselt igale koogile!
Lihtsalt nii ilusad, maitsvad ja võluvad on need.
Šokolaad ja maasikad.. no ilmselgelt vastupandamatu kooslus. Seda lihtsa ja koduse tordi kujul!
Proovi järgi!
Tee nii:
Sulata väikeses potis madalal kuumusel või ja šokolaad.
Tõsta tulelt ja sega sisse suhkur. Lase 10-15 minutit jahtuda.
Vahusta ükshaaval sisse munad.
Lõpuks lisa sool ja jahu. Sega kõik ühtlaseks ja vala tainas küpsetuspaberiga vooderdatud lahtikäivasse koogivormi (18-20 cm läbimõõduga).
Küpseta 170 kraadi juures ca 25 minutit.
Lase koogil täielikult jahtuda ja lõika siis kaheks kihiks.
Kreemi jaoks vahusta koor ja toorjuust koos suhkru ning vanillisuhkruga seni kuni tekib paksem kreem.
Niisuta alumist šokolaadikoogi kihti kergelt kohviga ja määri sellele 1/3 kreemist.
Kreemi peale tükelda maasikaid.
Aseta peale teine koogikiht ja kata ülejäänud kreemiga.
Kaunista maasikate ja põllulilledega!