Lõhe krõbeda kattega

Mulle väga meeldivad igasugu austraalia sarjad, need on kohe teistsugusemad kui ameerika omad. Nii olen ma ka  “My kitchen rules” sarja vaataja, kus kodukokad võistlevad parima koka tiitlile.
Seda retsepti kiitsid kohtunikud ja ka mina kiidan, kala jäi mahlane ja kate mõnusalt krõbe.

  • Pool lõhefileed
  • 90 g värsket riivsaia
  • 3/4 basiilikulehte
  • pool sidruni koort ja mahla
  • sool / pipar
  • 45 g parmesani juustu
  • sinepit

Maitsesta kala soola-pipraga ja määri pealt sinepiga. Püreesta sai, basiilik, sidrun ja parmsan. Kala peale püreestatud puru ja ahju. Küpsetada kuskil 20-25 minutit, kuni kala on küpsenud ja kate krõbe. Eriti krõbeda katte pidi saama, kui lisada purule purustatud pähkleid ja mandleid.
Kõrvale keedetud värvilisi läätesesid ja ahju-paprikat!