Maapähklivõikommid tumedas šokolaadis

Need hõrgud kommid on mõnusa soolaka järelmekiga, kuid ka samas parajalt magusad. Miks mitte valmistada neid tulevaks sõbrapäevaks kõige kallimatele… (:
Sellest kogusest sain mina 16 kommi.
Vaja läheb:
  • 110 g Digestive küpsiseid
  • 125 g maapähklivõid
  • 20 g koort (35%)
  • 125 g tumedat šokolaadi
  • kuivatatud roosiõielehti
Purusta küpsised ning sega küpsisepuru maapähklivõi ja koorega ühtlaseks massiks. Veereta käte vahel paraja suurusega kuulikesed ja aseta pooleks tunniks külmkappi tahenema. Sulata vesivannil šokolaad ja kasta kommid ükshaaval sulašokolaadi sisse. Kaunista roosiõitega või millegi muuga, mis meenutaks sõbrapäeva!