Mannapuder kooskospiima, apelsini ja banaaniga

Olles veel mannapudrulainel, jätkasin katsetamist. Samas pudrulainel olen vist peaaegu aastaringselt, talvisel ajal ehk pisut rohkem:) Mannapudru juures meeldib mulle see, et kui teda keemise ajal pidevalt väikese vispliga vahustada, siis on tulemus lõpuks nii mõnusalt õhuline, et üks lihtne ja rutiinne hommikusöök võib kogu ülejäänud päeva ilusaks muuta!
Teine pudrukeetmise põhimõte, mis on kuidagi tavaks saanud – ma haruharva lisan suhkurt. Pigem meeldivad soolased pudrud, aga kui tahangi midagi magusat, siis suhkru asemel püreestan või riivin või purustan sisse mõne magusama puuvlja (banaan, mango, küpse pirn vms). See teeb tervisliku hommikupudru veelgi tervislikumaks:)


350 ml kookospiima + 200 ml tavalist piima
50 g mannat
2 tl apelsinikoort
1 väiksem banaan
noaotsatäis kaneeli
noaotsatäis soola

Valmistamne:
Sega kokku kookospiim, tavaline piim ja riivitud apelsinikoor. Kuumuta kuni piim hakkab aurama. Lisa peenikese joana manna samal ajal pidevalt vispeldades, et manna tükki ei tõmbaks. Keeda puder pidevalt vispeldades valmis. Keera kuumus kinni, lisa kahvliga purustatud banaan, kaneel ja sool ning sega ühtlaseks.