Mureli-rummitaskud

Pean tunnistama, et suve alguses olin kuidagi kärsitu, sest ei osanud lihtsalt olla ega nautida. Et nüüd ongi suvi ja selline aeg, kus pole korraga nii palju tegemisi käsil ja tuleb lihtsalt nautida ja olla ja energiat uute projektide jaoks koguda. Tundub, et nüüd olen hakanud seda kunsti vaikselt omandama ja natuke maha rahunenud. Meie metsatares on igal aastajal suurepärane ja õhtused jooksud männimetsade vahel on midagi väga erilist. Samuti on hästi tore olnud mu vanemate juures. Ema hoole ja armastusega tehtud lopsakas aed on viljade all lookas ning iga hommik on alanud suure kannutäie maasikasmuuti ja õhtuste maasikasöömistega peenarde vahel. Lisaks veel mõnusad jutuajamised ja lugemised isa värskelt ehitatud katusega terrassil.
Valmistamisaeg: 15 minutit aktiivset, 35 minutit passiivset.

Kogus: 10 suurt pirukat

Mureli-rummimoos:

500 g värskeid mureleid
2 sl vett
2 kuhjaga sl moosisuhkrut
¼ tl rummiessentsi (natuke alla poole ampulli)

+ 500 g vegan lehttainast (nt. “Säästu” või “Pagaripoisid”) – See more at: http://www.taimetoit.ee/2015/07/mureli-rummitaskud.html#more