OKO
http://nefikokkab.blogspot.com/2011/05/oko.html
alustuseks klaasike mimosa-kokteili
põletatud vaniljekreem e. creme brulee oli tavapärasest erilisem – kreemile oli lisatud maitseks kitsejuustu
OKO resto kohta on kuulda ainult head ja lugeda võib veel paremat. Põhja-Eesti väikesed kalurikülad on mulle alati meeldinud, peale OKOs käiku meeldivad veel rohkem.
OKO on hetkel väga kuum koht, laud tuleks kindlasti eelnevalt broneerida ja isegi siis ei pruugi soovitud ajaks sinna kohta saada. Pole ka ime sest OKOs on mõnus: seest on resto kalurikülale sobilikult mereteemaline, vaade restost on suurepärane-olgu taevas sinine või tormine, ikka on ilus, teenindajad on toredad ja rõõmsameelsed, kuid põhiline mille pärast OKOsse minnakse on ülimaitsev toit. Kõik kokku teeb OKOst koha, kuhu ikka ja jälle tahaks tagasi minna.
OKO on hetkel väga kuum koht, laud tuleks kindlasti eelnevalt broneerida ja isegi siis ei pruugi soovitud ajaks sinna kohta saada. Pole ka ime sest OKOs on mõnus: seest on resto kalurikülale sobilikult mereteemaline, vaade restost on suurepärane-olgu taevas sinine või tormine, ikka on ilus, teenindajad on toredad ja rõõmsameelsed, kuid põhiline mille pärast OKOsse minnakse on ülimaitsev toit. Kõik kokku teeb OKOst koha, kuhu ikka ja jälle tahaks tagasi minna.

tervitusamps – kodujuustukreem ja peipsi tint
külmal kivil serveeritud või kohapeal küpsetatud saiaga
lambasigareid tasub tellida ainuüksi sellepärast, et nad nii efektsed välja näevad
salat siiakalast kartulist ja hapukurgist – õhtu hitt!
suussulav punakala ja herne-kartulipüree
paki seest tuli välja selline isuäratav burger, julgen väita, et üks parimaid burgereid mida olen söönud
