Pannikartulid marineeritud sibula ja parmesaniga

Sašlõki marinaadis kasutatakse üsna tihti sibulat, mis peale liha vardasse ajamist jääb lihtsalt üle. Et head kraami mitte raisku lasta, siis võib sibula lisada pannikartulite juurde. Suvel on need pisikesed värsked kartulid ühed minu lemmikud. Nende pärast võib mind leida ka hommikul kell kaheksa turulettide vahelt, et valmistada hommikusöögiks üks toekas salat praemuna ja just nendesamade kartulitega.
Vaja läheb:
  • värskeid kartuleid, keedetuna
  • lihamarinaadist üle jäänud sibulaid
  • Õli ja võid praadimiseks
  • soola, küüslauku
  • parmesani
Tee nii:
Pigista sibulad liigsest vedelikust tühjaks ning prae õli ja või segus kergelt klaasjaks. Lisa pannile ka poolitatud kartulid ja peeneks hakitud küüslauk. Prae krõbedaks. Maitsesta soolaga. Serveeri hakitud maitserohelise ja riivitud parmesaniga.