Pärnus. Piparmünt ja Raimond
Suppidest saab proovida kodukana konsomeed vetikasalati ja peediga ning suviselt külma lemmikut hapukoorest okroškat suitsutursa ja värske kurgiga.
Teine uus tulija mida proovimas käisime oli Raimond. Verivärske Hedon Spa restoran. Spaa ise on tore ja sinna läheks tagasi küll. Seni pole mind Pärnu spaad kõnetama saanud, kuid Hedon jutustas minuga häälekalt. Kõik need toredad triibud ja puidust sõrestikud, hilitsetud mustvalge ja sekka paar värvilaiku ning hõljuvad valged kardinad lõid kokku eriti hea tausta, et pikemalt peatuma jääda. Ainult restoraniala tundus päris esimestel päevadel kuidagi kõle. Aga juba hommikuks oli tühja vestibüüli, mis restoraniks sujuvalt üle läheb, ilmunud ilmestama suur must tiibklaver. Küllap võib seal varsti märgata ka kedagi Raimondi sarnast ringi liikumas ja kõlab muusika. Mnjaa, aga hommikusöök on on selles vaimu ja keha turgutamise paradiisis nigelavõitu. Kogused on hiigelsuured ja valik on piisav, aga need pakimüslid, poejogurtid ja logoga kohvitassid ei lähe kohe mitte.
Seda enam, et ka restoran toetab naudinguid. Peakokana on ametis noor ja vihane mees täis hakkamist ja ambitsiooni. Köögist kostus karme hõikeid ja tugevat enesekehtestamist. Menüüleht oli lühike, kuid rabav, taldrikul maitsed paigas ja hästi läbi komponeeritud. Siin tehakse tõsist tööd, seda oli tunda ja tore oli sellest osa saada. Kelmikas ja ülipüüdlik ettekandjaneiu ja tema šarmantne vanem meeskolleg suhtlesid klientidega 200% ja hoolitsesid kundede eest kuninglikut. Lahkuma ei kippunud, vaatamata sellele, et õhtune õhetav rannataevas ahvatles luidetele.