Passionviljakreem

Hõrk magustoit ei leia aeglast manustamist. Seda on näha ainsalt pildilt- ei olnud vähimatki kannatust teha kaunilt siledate servadega kreemipilti. Selleks oleks tulnud kreemi vormist väljasaamiseks hoida seda õige pisut kauem kuumas vees. Järgmised, rahulikumas meeleolus vormid, olid juba tunduvalt kaunimad. Kreem on pigem hapu, ei ole liiga koorene ja sobitub magus-rammusa šokolaadi juurde imeliselt. Erinevad marjad lisavad nüansse hapu-magusaskaalal veelgi.

Passionviljakreem

  • 500 g passionviljapüreed, aga miks mitte astelpajupüreed
  • 6 spl suhkrut
  • 2 tl želatiini
  • 250 g vahukoort
Pane želatiin külma vette paisuma, sulata ja sega püree hulka koos suhkruga vahustatud vahukoorega. Kokkusegamise ajal võiks kõik ained olla toatemperatuuril.  Vala vormidesse ja lase paar tundi või üleöö külmkapis seista.
Šokolaadikaste
200 g tumedat šokolaadi
8 cl framboise`t ehk vaarikaveini
Sulata veevannil või mikrolaineahjus.
Kummuta kreem taldrikule. Abi on vormi kuuma vette kastmises. Ümberingi tõsta šokolaadikastet, erinevaid marju ja melissioksake.