Pasta karulaugupesto ja kukeseentega
http://liisil.blogspot.com/2011/05/pasta-karulaugupesto-ja-kukeseentega.html
Hästi lihtne viis pastaroa valmistamiseks, eriti kui karulaugupesto on eelnevalt valmis. Hooajal kasuta värskeid kukeseeni, talvel aga sobivad külmutatud kukeseened ka väga hästi. Kui soovid kooresemat kastet, siis kuumuta rõõsk koor, lisa hulka pesto ja kukeseened ning seejärel sega valmiskeedetud pastaga. Kõrvale viil ciabattat.
Pasta karulaugupesto ja kukeseenetega
2-le sööjale
- 200 g pastat
- 2 tl karulaugupestot
- 100 g (sulatatud) kukeseeni
- soola pipart
- parmesani serveerimiseks
Keeda pasta soolases vees “al dente”. Prae kukeseened võiga läbi. Sega valmiskeedetud pastale juurde pesto ja kukeseened. Maitsesta soola-pipraga. Serveerimisel riivi peale parmesanilaaste.