Pestone brokkoli-maisi püreesupp

Püreesupp on üks vähestest, mida minu meespere ei söö. Kuna mul õnnestus tänane lõuna üksi veeta, siis kasutasin kohe võimalust teha endale kausike just püreestatud suppi.  Kellele koostis liiga lahja või juurikane tundub, võib juurde lisada ka natuke kartulit, et saada veidi tummisem ja toitvam tulemus. Tihti ei juhtu, et sai kapis ära kuivab, kuid siiski üle pika aja see juhtus. Iseenda hajameelsusest. Püreesupi sisse passib veidi kuivanud/krõbe sai väga hästi.

Vaja läheb:

  • 200 g brokkolit
  • 200 g konservmaisi
  • 450 ml vett
  • soola
  • ca 2 spl basiiliku pestot
  • 100 ml koort (kasutasin 10% kohvikoort)
  • krõbedat saia (või kuivanud)

Tee nii:
Aja vesi keema ning lisa brokkol ja mais. Keeda kuni brokkol on pehme. Lisa ka koor ning lase segu püreeks. Maitsesta soola ja pestoga. Serveeri suppi kuivanud/röstitud saiakuubikutega.

Kogus: kahele