Piparkoogitiramisu

Vana hea klassikaline tiramisu, väikesed muudatused ning sobib suurepäraselt jõululauale.

6 portsjonit:

  • u 100 g piparkooke
  • 2 dl kanget kohvi
  • Vana Tallinna likööri

Kreem:

  • 2 muna, kollased ja valged eraldi
  • 250 g mascarponet
  • 100 ml vahukoort
  • 75 ml suhkrut

Kaunistuseks:

  • piparkooke
  • piparkoogimaitseainet

*Munavakollased vahustada suhkruga tugevaks vahuks, lisada mascarpone ning vahustatud koor.
*Munavalged vahustada tugevaks vahuks ja segada kokku munakollase-mascarponevahuga.
*Kohvile lisada Vana Tallinn, piparkoogid kasta kohvisse ning panna kausikeste põhja.
*Peale valada kreemi ning kaunistada piparkoogiga.
*Hoida külmas vähemalt 3 tundi.