Puuviljakeeks šokolaadiga

New folder (6)

Nagu näha siis blogi on jäänud väga unarusse. Muide, seda keeksi ma sõin jõulude ajal ja väga maitsev oli. Vahepeal polegi eriti midagi erilist teinud ja kui ka vahel juhtub siis blogimiseks aega enam ei jää. Üritan seda viga ikka parandada ja ehk kui kiirem aega saab mõõda saab ka mahti köögis rohkem aega veeta. Kui nüüd aus olla siis mul pole hetkel köökigi, kuu aja pärast juba uues köögis on kindlasti palju meeldivam kokata.

  • 2dl sojajogurtit
  • 1,5dl vett
  • 1dl õli
  • 1tl õunaäädikat
  • 4dl jahu
  • 1tl vanillisuhkrut
  • 1tl küpsetuspulbrit
  • 0,5tl soodat
  • 1,5dl suhkrut
  • 15 mandlit
  • 15 datlit
  • 15 aprikoosi
  • 2dl rosinaid
  • 100g šokolaadi

Segada omavahel kokku sojajogurt, vesi, õunaäädikas ja õli. Lisada vedelatele ainetele eelnevalt segatud jahu, vanillisuhkur, küpsetuspulber, sooda ja suhkur. Mandlid, datlid ja aprikoosid lõigata väiksemateks ja lisada koos rosinate ja tükeldatud šokolaadiga taignasse. Küpsetada keeksivormis kuskil 1h 200 kraadi juures.