Rabarberi-kookosekook

Rabarberihooaega alustasin muidugi lemmiku kohupiima-rabarberikoogiga, millele järgnesid väikesed rabarberimuffinid. Nüüd on mahti ka mõnda uut retsepti katsetada, neid on talve jooksul juba üksjagu kogunenud.
Kookoshelbed ja rabarber sobivad minumeelest väga hästi kokku, kook jääb mõnusalt mahlane.. või on ses süüdi hoopis varakevadine rabarber.

Rabarberi-kookosekook

  • 300 g võid
  • 200 g suhkrut
  • 3 muna
  • 200 g jahu
  • 100 g kookoshelbeid
  • 200 g rabarberit

Vahusta toasoe või suhkruga kohevaks, lisa ükshaaval munad. Sega juurde jahu ja kookoshelbed. Vala tainas küpsetuspaberiga kaetud suuremasse ahjuvormi. Viiluta rabarber ja puista taignale. Küpseta 200-kraadises ahjus 15-20 minutit. Serveerimisel puista peale tuhksuhkrut.