Singi-sibula pirukas
Vajad:
1 pakk Vilma muffinisegu basiilikuga
120g võid
1dl vett
vett
500 g ricotta kohupiimapastat
150 g riivitud parmesani
2 muna
riivitud muskaatpähklit
100g prosciutto crudo sinki
kuivatatud oreganot
1. Koori sibulad ja viiluta. Vala sorts õli väiksemasse potti. Lisa sibulad ja niipalju vett, et sibulad on kaetud. Kuumuta sibulaid keskmisel kuumusel umbes 20 minutit ning jälgi, et vesi ei keeks ära. Lase pisut jahtuda.
2. Sulata või. Lisa sulavõile muffinisegu ning lisa vesi. Sega ühtlaseks taignaks ja suru nt 28-cm läbimõõduga pirukavormi põhja ja äärtele.
3. Sega kausis ricotta, riivitud parmesan, munad ning sibulad. Maitsesta vähese riivitud muskaatpähkliga.
4. Vala segu pirukapõhjale ning küpseta 180c-ni eelkuumutatud ahjus 40 minutit.
Serveeri soojalt värske salatiga.